Messia este reincarnat in Romania

Discutii pro si contra, pe tema cartii Autobiografie semnata de Messia Iisus Hristos
 
AcasaAcasa  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  Conectare  

Distribuiți | 
 

 Spre trezvie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
MIH
web Master
web Master
avatar

Numarul mesajelor : 402
Location : Romania
Data de inscriere : 10/09/2008

MesajSubiect: Spre trezvie   Mier Mar 04, 2009 9:26 am

Spre trezvie

"Se poate întâmpla să nu avem mijloace materiale prisositoare pentru binefaceri, însă în vremea noastră este nevoie nu atât de această bogăție, cât de bogăția inimii, de darurile milostivirii noastre, împreună-simțirii și rugăciunii noastre lăuntrice. O, dacă ne-am iubi câtuși de puțin unii pe alții întru Hristos, dacă am avea împreună-simțire unii față de alții, dacă ne-am respecta cu adevărat, atunci s-ar găsi căi și mijloace ca să ne întrajutorăm - și atunci raiul ar începe încă de aici, de pe pământ, și nu ne-ar mai fi frică să murim.

Dar de ce nu ne iubim unii pe alții? Fiindcă nu-L iubim pe Dumnezeu. Neiubindu-L pe Dumnezeu, nu îl putem iubi nici pe aproapele. Iar pe Dumnezeu nu-L iubim fiindcă avem credință slabă. De asta nu-L simțim pe Dumnezeu în inima noastră, de asta nu trăim în El și nu-L cunoaștem, fiindcă citim puțin Evanghelia și nu înțelegem în Dumnezeu toate întâmplările și lucrurile din viața noastră, nu înțelegem că toate ne sunt trimise prin purtarea de grijă a lui Dumnezeu.

Trec zile, săptămâni, iar de Dumnezeu uneori nici nu ne amintim, nu medităm la viața noastră, nu ne înmuiem inima - iar inima pe care n-o încălzește dragostea de Dumnezeu va fi rece și față de aproapele, și în locul dragostei se va cuibări în ea vrăjmășia, în locul milei și al dorinței de a ajuta - ura, bucuria răutăcioasă. Atunci ne pregătim singuri osânda viitoare: Judecata este fără milă pentru cel ce n-a făcut milă.

Două porunci de temelie ni s-au dat: prima e dragostea de Dumnezeu, a doua - dragostea de aproapele (vezi Mc. 12, 30 - 31). Cine este aproapele nostru? Toți cei cu care trăim, muncim, ne întâlnim, care au nevoie de dragostea noastră, de ajutorul nostru, de rugăciunile noastre. Potrivit credinței noastre creștinești, suntem cu toții frați și surori, alcătuind o singură familie în Hristos. Nimeni nu ni-i străin, în spatele fiecărui aproape al nostru stă Hristos însuși. Dacă nu arătăm dragoste aproapelui, n-o arătăm nici lui Hristos. (Iac. 2, 13)."
(Sfântul Ierarh si Doctor fără de arginti Luca al Crimeii)

_________________
"Eu spre aceasta M-am nascut si pentru aceasta am revenit in lume: ca sa dau marturie pentru Adevar. Oricine este din Adevar asculta glasul Meu. Oricine va marturisi pentru Mine inaintea oamenilor, marturisi-voi si Eu pentru el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri. Iar de cel ce se va lepada de Mine inaintea oamenilor, si Eu Ma voi lepada de el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri.
(M-am citat din Noul Testament, Ioan, cap 18, vers 37
si Matei, cap 10, vers 32, 33).
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.messia.ro
 
Spre trezvie
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Messia este reincarnat in Romania :: Diverse :: NOUTATI - Fisiere-
Mergi direct la: