Messia este reincarnat in Romania

Discutii pro si contra, pe tema cartii Autobiografie semnata de Messia Iisus Hristos
 
AcasaAcasa  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  Conectare  

Distribuiți | 
 

 Duhul Sfant si reincarnarea

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Pr.Nicolae PopoviciNumarul mesajelor : 3
Location : Bucuresti
Data de inscriere : 22/10/2009

MesajSubiect: Duhul Sfant si reincarnarea   Lun Oct 26, 2009 11:59 pm

Draga Mihail,
Raspunsul tau a fost binevenit, el lamurind o buna parte din nedumeririle mele (dar nu pe toate). Iata concluziile pe care le trag dupa analiza raspunsului fratiei tale:
Intre fratia ta si crestinii de la Pucioasa este o diferenta esentiala. In timp ce fratia ta afirmi ca esti Om cu spiritul hristic lucrator, care prelungeste mesajul lui Mesia pana in zilele noastre (altfel spus, asa cum Sfantul Apostol Pavel spune “Dar voi nu sunteți în carne, ci în Duh, dacă Duhul lui Dumnezeu locuiește în voi. Iar dacă cineva nu are Duhul lui Hristos, acela nu este al Lui.” - Romani 8,9) crestinii de la Pucioasa afirma ca lor le vorbeste Dumnezeu din ceruri. Cu alte cuvinte, la crestinii Pucioasei, Dumnezeu (Hristos) este exterior , vorbindu-le prin Duhul Lui, in timp ce la Mihail/Messia-Hristos, Duhul este interior, adica atasat si confundat cu fiinta Omului care vorbeste pentru Hristos prin persoana cu numele Messia. Problema care apare imediat este urmatoarea: Este intr-adevar Duhul Sfant acela care vorbeste la Pucioasa proclamand cu tenacitate “Eu sunt Dumnezeu care vorbeste intregii lumi” , sau este un duh strain, care se substituie lui Dumnezeu? Pentru a lamuri acest lucru e suficient sa comparam doua elemente de doctrina, radical diferite, dintre “Cuvantul lui Dumnezeu de la Pucioasa” si mesajele lui Mihail/Messia: in timp ce fratia ta sustii ca reincarnarea este esentiala pentru intelegerea si pentru indeplinirea planurilor eterne ale lui Dumnezeu, cei de la Pucioasa afirma negru pe alb, in “Cuvantul lui Dumnezeu” din 2 august 1998 ca “ Nu exista reincarnare! ” In plus, ei emit teoria ca exista si trup, si duh, si suflet, ceea ce Biserica Ortodoxa nu accepta, spunand ca omul are doar trup si suflet.
Reproduc acum pe larg acel citat (preluat de pe situl public www.noul-ierusalim.ro) care contesta reincarnarea:


O, fiilor, iarăși vă spun vouă: mare lucrare este să am cu cine vorbi pe pământ, căci tainele cerurilor Mele nu mai stau în ceruri, și se coboară pe pământ ca să înduplece inima părinților către fii, și a fiilor către părinți; inima sfinților cerului către oameni, și a oamenilor către sfinții cerului. Amin. Le spun fiilor oamenilor că râvna pentru Dumnezeu este viață fără de moarte și omul nu mai voiește s-o atingă cu inima din el, care face din orice râvnă faptă împlinită. Dar oamenii au altfel de râvnă și altfel de fapte împlinite. O, cât de mult doresc să se suie iubire spre Mine, iubire ca a lui Ilie, proorocul Meu. Iubirea lui cea fără de moarte a fost puterea lui întru Mine, și nimeni n-a putut să i-o strivească. Așa a lucrat și Ioan, botezătorul Meu, căci îngerul Meu a zis lui Zaharia: «El va merge înaintea Domnului, cu duhul și cu puterea lui Ilie, ca să întoarcă inimile părinților către copii, și pe cei neascultători, la înțelepciunea drepților, ca să pună înaintea Domnului un popor desăvârșit». De aceea am spus Eu mulțimilor care mergeau după Mine: «Dacă voiți să pricepeți, el este Ilie, care va să vină». Aici trebuie pricepere cerească, fiindcă oamenii răstălmăcesc Scripturile spre a lor pierzare, dar Eu vin să le spun oamenilor că duhul este duh, și sufletul este suflet, și fiecare om își are sufletul său. Amin. Ioan a pregătit calea Mea, căci el este acela despre care stă scris: «Iată, Eu trimit pe îngerul Meu și va găti calea înaintea feței Mele».
Fiilor, fiilor, grăiesc vouă ca să audă tot omul. Duhul și puterea lui Ilie au fost iubirea și credința lui în Dumnezeu, și lucrarea lui cea pentru Dumnezeu, și așa a fost și Ioan, despre care îngerul a zis lui Zaharia că el va merge înaintea Domnului, cu duhul și cu puterea lui Ilie. Dar Ioan este Ioan, și Ilie este Ilie, și amândoi au lucrat aceeași lucrare, și amândoi au întors pe mulți din Israel la căile dreptății, făcându-I Domnului cale peste pământ.
Duhul sfinților e Duhul lui Dumnezeu, Care Se odihnește în sfinți. Duhul și puterea lui Ilie au fost iubire fără de moarte și faptă cu putere. Eu vin cuvânt pe pământ și Mă scriu cu serbare de sfinți în cartea Mea de azi. Iată, Eu trimit pe Ilie proorocul, până să vină ziua Mea cea mare și înfricoșată. El va îndupleca inima părinților către fii, și a fiilor către părinți, ca să nu vin cu prăpăd peste pământ. Amin.
– Eu sunt duhul și puterea Domnului, Care a locuit în mine prin iubirea mea de Dumnezeu. Eu sunt servul Tău, Doamne, și lucrez înaintea Ta, că Tu așa ai plănuit pentru ziua Ta cea de azi, și ai spus: «Eu trimit pe Ilie proorocul, până să vină ziua Mea cea mare». Eu sunt cel ce lucrez pentru Tine iubire în mulți, ca să-i așez înaintea Ta popor desăvârșit, așa cum am fost eu și ucenicii mei. Amin.
Eu, Doamne iubit, voiesc să le spun oamenilor așa cum le-ai spus și Tu: duhul este duh, și sufletul este suflet, căci oamenii și-au pierdut înțelepciunea minții și s-au rătăcit în credințe mincinoase, și inimile lor aiurează, Doamne. Tu ești Cel întrupat de la Duhul Sfânt în Fecioară, că ești Dumnezeu, și ești sufletul fiecărui om, că Te-ai născut din Tatăl mai înainte de toți vecii, iar Tatăl prin Tine le-a făcut pe toate. Tu ești Cel ce ai dat suflet și duh trupului omului cel întâi zidit din pământ, și omul este din trup, din suflet și din duh, precum Pavel, apostolul Tău, îi îndeamnă pe oameni și le spune: «Trupul și sufletul și duhul vostru păzească-se în întregime întru venirea Domnului vostru». Amin. Oamenii sunt rătăciți de la adevăr, Doamne. Oamenii au schimbat rostul Evangheliei Tale, și inima din ei aiurează. Iată, eu vin să întorc inima lor spre Tine, ca să audă glasul Tău și să învieze din moarte și din rătăcire.
O, fii ai oamenilor, nu e bună mintea omenească. E bună mintea lui Dumnezeu în voi. Nu faceți din mădularul minții voastre mădular rătăcitor de suflet. Nu se poate să intre sufletul unui om în alt trup de om. O, cine v-a deprins pe voi cu așa gândire, o, fii ai oamenilor? Ioan Botezătorul a lucrat pregătirea cărării Domnului, așa cum fac eu azi, și a lucrat cu duhul și cu puterea lui Dumnezeu, cu credința și cu fapta, care lucrau în mine în vremea trupului meu, dar sufletul meu e al trupului meu, iar sufletul lui Ioan e al trupului lui Ioan, amin, și amândoi am avut lucrare de pregătire a cărării Domnului, lucrare de întoarcere a oamenilor către Dumnezeu. Eu sunt cel ce mă vărs cu duhul iubirii mele de Dumnezeu și cu puterea faptelor credinței mele în cei plăcuți lui Dumnezeu, ca să lucrez din ei popor desăvârșit înaintea Domnului. Așa trebuie înțeleasă Scriptura aceasta. Eu sunt viu prin iubirea mea de Dumnezeu. Iubire fără de moarte am eu pentru Domnul, și ea mă ține viu cu trupul, iar trupul meu este în cele ce nu se văd. Unde sunt cele ce nu se văd? Ele sunt lângă oameni și nu se văd, și lucrează, nevăzute, pentru oameni.
Elisei, ucenicul meu, a cerut de la mine să-i dau duhul și puterea mea, dar acestea sunt și cu mine, și nu s-au știrbit întru nimic. Așa este lucrul sfinților care ridică sfinți dintre oameni, ucenici de sfinți dintre fiii oamenilor, prin lucrarea duhului și a puterii lui Dumnezeu în sfinți.
(Citat din Cuvantul de la Pucioasa din data de 02-08-1998)

Intrebare: Este acest duh de la Pucioasa, care contesta reincarnarea, de la Dumnezeu? Este el chiar Dumnezeu, asa cum pretinde?
PS. Multumesc pentru invitatie, dar nu am raspuns invitatiei caci nu puteam veni la seminarul Dvs. deoarece duminica am alte obligatii pastorale, specifice misiunii mele.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
MIH
web Master
web Master
avatar

Numarul mesajelor : 402
Location : Romania
Data de inscriere : 10/09/2008

MesajSubiect: Da, aveti dreptate!   Mar Oct 27, 2009 3:15 pm

Da, aveti dreptate!
Nu studiasem mesajele lor, dar acum am citit pasajul pe care l-ati trimis.
Dumnezeu - adevaratul Dumnezeu - vorbeste oamenilor Sai intr-un mod simplu si clar, spune multe lucruri in putine cuvinte; si spune Adevarul, nu minciuni mestesugite; si nu amesteca adevaruri cu minciuni, asa cum vad in textele lor; deci cel care le da mesaje e un duh, probabil un duh ratacitor care se foloseste de lipsa lor de discernamint. Nu e nici Dumnezeu Tatal, nici Fiul, nici Duhul Sfant, din pacate pt ei.
Omul are trup, suflet si sansa Mantuirii; aici mesajul Meu si al bisericii coincid; la fel, duh = suflet, duh si suflet sunt unul si acelasi lucru, sunt sinonime, conform Bibliei; daca cei de la Pucioasa nu vor sa creada asta, e problema lor; ei pot rataci cit vor, sunt liberi; Mantuirea nu e obligatorie, ci facultativa, deoarece atit Tatal cit si Fiul, avind Iubire desavarsita, respecta liberul-arbitru al oamenilor; Eu am explicat aceste lucruri si-n cartea Mea.
Cei de la Pucioasa reneaga existenta reincarnarii, desi reincarnarea e o sansa pe care Dumnezeul Iubirii - Dumnezeul Noului Testament, propovaduit de Iisus HRISTOS - o ofera oamenilor spre Mantuire... din cite stiu, nici biserica crestin-ortodoxa actuala nu accepta existenta reincarnarii; la al doilea sinod ecumenic au fost scoase din Biblie referirile referitoare la reincarnare; au ramas totusi pasaje, pe care le-am citat in autobiografia Mea; poate numai citiva preoti cu Har o recunosc, insa doar in particular; cei care recunosc asta in public sunt imediat raspopiti, denigrati... Eu insa stiu / cunosc astfel de oameni, astfel de preoti adevarati, insa nu-s multi, ci doar citiva.

Sa facem o reforma in noi insine, nu in exterior!
Singur trupul OMului e templul lui Dumnezeu, conform mesajului Hristic si biblic.
Sa ne preocupam deci nu de schimbarea dogmele bisericilor din exterior, ci prin rugaciuni sincere si cu lacrimi, sa cerem ajutorul Duhului Sfant ca sa putem tine ochii inimii deschisi, ca sa putem vedea Adevarul si sa-L urmam, chiar cu pretul vietii in trup!
E necesara o revolutie interioara, o reforma interioara; e necesar sa "murim" pentru lume, ca sa fim vii pentru Dumnezeu!
Nu mai este timp de vorbe, de filozofie, ci doar de fapte!
Atit cit mai este timp - si mai avem foarte putin timp la dispozitie! - sa ne deschidem mintile si mai ales inimile catre Adevar!
Sa redevenim Oameni, sinceri, buni si simpli si sa intram aici si acum in Imparatia Cerurilor, in Imparatia lui Dumnezeu!


AMIN

_________________
"Eu spre aceasta M-am nascut si pentru aceasta am revenit in lume: ca sa dau marturie pentru Adevar. Oricine este din Adevar asculta glasul Meu. Oricine va marturisi pentru Mine inaintea oamenilor, marturisi-voi si Eu pentru el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri. Iar de cel ce se va lepada de Mine inaintea oamenilor, si Eu Ma voi lepada de el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri.
(M-am citat din Noul Testament, Ioan, cap 18, vers 37
si Matei, cap 10, vers 32, 33).
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.messia.ro
 
Duhul Sfant si reincarnarea
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Messia este reincarnat in Romania :: Parerea cititorilor :: Parerile voastre-
Mergi direct la: