Messia este reincarnat in Romania

Discutii pro si contra, pe tema cartii Autobiografie semnata de Messia Iisus Hristos
 
AcasaAcasa  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  Conectare  

Distribuiți | 
 

 Un vaccin periculos!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
MIH
web Master
web Master
avatar

Numarul mesajelor : 402
Location : Romania
Data de inscriere : 10/09/2008

MesajSubiect: Un vaccin periculos!   Vin Noi 06, 2009 5:24 pm

Nu acceptăm să fim cobaii vaccinului AH1N1 în România!
Virusul gripei porcine
• noul tip de virus gripal A H1N1(„virusul gripei porcine”) a fost creat în laborator

• nu se aseamănă cu nici un alt virus precedent

• pentru sinteza lui s-a folosit virusul gripei spaniole din 1918 combinat în mod artificial cu tulpina virusului comun H3N2 și H5N1 (tulpina gripei aviare)

• conține material genetic de la două tulpini de gripă porcină, două tulpini de gripă umană și o singura tulpină de gripă aviarăCât de gravă este gripa porcină?
• simptomele de gripă porcină sunt cel mult moderate

• gripa porcină este cu mult mai blândă decât s-a așteptat (cf. „The Times”)

• boala nu se manifestă mai drastic decât o răceală severă, deci rolul vaccinării este pus sub semnul întrebării

• în Marea Britanie, cea mai afectată țară din Europa, se înregistrează o mortalitate de 0,03 %, cu mult mai scăzută decât în cazurile de îmbolnăviri cu o gripă obișnuită tip A

deci nu este justificată vaccinarea în masă a populației, cu atât mai puțin în România unde s-au înregistrat doar 322 de cazuri!


Un vaccin periculos!
provoacă cancer și alte boli grave:


• mutații genetice și oncogeneză prin injectarea de material genetic străin direct în sânge (cf. studiilor recente)
celulele umane utilizate curent în producția de vaccinuri sunt celule canceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane, celule fetale provenite din embrion uman avortat (sunt singurele celule capabile să supraviețuiască in vitro și să se dividă fără limită de timp și spațiu) și celule animale (embrion de pui, etc.)
vaccinul „Optaflu” contra gripei porcine al Companiei Novartis va folosi celule umane provenite din tumori canceroase!

• sindromul Guillain-Barré (GBS), boală autoimună ce cauzează paralizia brațelor și a picioarelor, iar în cazuri rare, a întregului corp în 1976 s-au înregistrat câteva cazuri de gripă porcină (comună, dată de virusul natural și nu cel sintetic actual) în rândurile soldaților de la Fort Dix, New Jersey și numai unul dintre ei a decedat, cel mai probabil din cauza eforturilor fizice prea mari decât din cauza gripei. Aceasta a dus la lansarea unei vaccinări în masa a 40 milioane persoane împotriva unei pandemii care nu s-a materializat. Mii de oameni au cerut despăgubiri pentru leziunile cauzate de vaccinare. Cel puțin 25 de oameni au murit și 500 au paralizat.

nu este recomandată vaccinarea celor care suferă de boli are plămânilor (agravează astmul la copii), inimii, rinichilor sau a celor cu sisteme imune slăbite, femeilor însărcinate și copiilor sub cinci ani
Deoarece conține:

• adjuvanți toxici
cele mai multe vaccinuri au un conținut periculos de mare de mercur sub formă de thimerosal (un conservant letal) de 50 de ori mai toxic decât mercurul însuși. O doză destul de mare poate cauza disfuncții pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor și comportamental. Intoxicația cu mercur duce la autism, sindrom de atenție deficitară, scleroză multiplă, deficiențe de vorbire și limbaj. Un alt adjuvant comun pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu care este implicat in boala Alzheimer, cauzează alergii și șoc anafilactic


adjuvanți noi
pentru vaccinul gripei porcine sunt folosiți, cu acordul OMS-ului, cei mai mulți adjuvanți noi incluzând MF59, ISCOMS, OS21, AS02 și AS04. Adjuvantul MF59 este de natură uleioasă și conține Tween80, Span85002 și squalena. Studiile efectuate pe șoareci au arătat că adjuvanții uleioși induc probleme motorii și paralizie. Adjuvantul ASO3 conține de asemenea Squalena (cauzatoare a sindromului războiului din golf) care provoacă și boli autoimune. Adjuvanții Sqalena și Tween80 provoacă infertilitate la animale.


Nu acceptăm să fim cobaii vaccinului AH1N1 în România!


Organizația Mondială a Sanătății introduce dictatura medicală!

O.M.S.-ul încearcă să introducă o dictatură medicală, ca și sănătatea publică (DSP), care a început să încalce drepturile naturale ale omului. A introdus carantina, a interzis libera circulație, a introdus vaccinarea obligatorie, s-a încălcat autonomia pacientului care nu poate refuza tratamentele obligatorii.

Întrebări fără răspuns:

• De ce sunt copiii cei care trebuie să primească cei dintâi un vaccin experimental?

• Ce răspuns va da statul pentru cazurile în care copiii și femeile însărcinate vor fi lezate?

• De ce în SUA și in Comunitatea Europeană (deci și în România) se acordă imunitate totală în fața legii,
împotriva oricăror plângeri în instanță care ar putea rezulta în urma vaccinării?

• De ce se permite companiilor farmaceutice, oficialităților din sistemul de sănătate și oricui care se ocupă de administrarea vaccinurilor experimentale ca în timpul unei stări de urgență să fie protejați legal în cazul în care populația suferă leziuni în urma vaccinării?

• De ce se impune vaccinarea obligatorie când riscurile bolii sunt mici, iar riscurile vaccinării sunt enorme?

• Cum poate fi impusă vaccinarea obligatorie când etica medicală și legile țării prevăd pentru orice tratament medical, consimțământul informat al pacientului?

• De ce nu există nici o organizație care să controleze conținutul vaccinurilor la firmele producătoare?

Gripa porcină. Ce nu ni se spune?
• Se proclamă pandemie, se mobilizează guverne, se cheltuiesc milioane pentru gripa porcină cu 145 de victime mai puțin decât cele provocate în fiecare an de fulgere (1170 de victime pe an), iar 98% din bolnavi se vindecă fără nicio terapie.
• Decesele (în principal ale copiilor) în Africa și Asia sunt doar din cauza malariei 3000 în fiecare zi. De ce aceasta nu constituie nici măcar o știre, în timp ce „pandemia” - cu foarte puține victime - monopolizează mass-media, pune în mișcare organisme și guverne mondiale?
Vaccinările sunt periculoase. În 1918-1919, pe perioada gripei aviare spaniole, doar soldații și alte persoane care fuseseră vaccinate împotriva gripei s-au îmbolnăvit și au murit. Cei care au refuzat vaccinul au rămas sănătoși și, în plus, îi ajutau pe bolnavi și transportau morții. De asemenea, și din cauza vaccinării din 1976 împotriva pandemiei porcine de atunci, oamenii au murit și mulți au paralizat din cauza vaccinului și nu din cauza virusului porcin.
• „Copiii care se vaccinează împotriva gripei prezintă un pericol de trei ori mai mare să se îmbolnăvească de gripă”- James R. Shannon, fost Director al Consiliului Național American de Sănătate
• În Franța, Anglia, America, China, Germania, România se impune vaccinul obligatoriu (cu penalități pentru cei care insistă să fie stăpâni pe propriul trup)

• Pentru înfruntarea gripei: igiena și vitamina D care se activează prin expunerea la soare .

Mai multe detalii la:
http://nuvaccinurilor.blogspot.com/
http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/category/gripa-porcinavaccin/
septembrie 2009
Fundația “Sfinții Martiri Brâncoveni”
Suceava
www.fundatiasmbsv.ro
Un atentat la
viața umană:

Vaccinul împotriva
GRIPEI PORCINE

Nu faceți vaccinul și
nu lăsați pe nimeni să-l facă!

Nu așteptați
până în ziua vaccinărilor!
Informați-vă apropiații
de acest vaccin periculos!
VITAMINA D va ajuta sa treceti cu bine peste orice fel de gripa, fara sa va vaccinati:

http://saccsiv.wordpress.com/2009/10/13/vitamina-d-va-ajuta-sa-treceti-cu-bine-peste-orice-fel-de-gripa-fara-sa-va-vaccinati/


Experimentul "Europa de est"
02 November, 2009 15:22 PM
Isteria AH1N1 atinge Romania

http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/Experimentul-109.html

_________________
"Eu spre aceasta M-am nascut si pentru aceasta am revenit in lume: ca sa dau marturie pentru Adevar. Oricine este din Adevar asculta glasul Meu. Oricine va marturisi pentru Mine inaintea oamenilor, marturisi-voi si Eu pentru el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri. Iar de cel ce se va lepada de Mine inaintea oamenilor, si Eu Ma voi lepada de el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri.
(M-am citat din Noul Testament, Ioan, cap 18, vers 37
si Matei, cap 10, vers 32, 33).
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.messia.ro
 
Un vaccin periculos!
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Messia este reincarnat in Romania :: Diverse :: NOUTATI - Fisiere-
Mergi direct la: