Messia este reincarnat in Romania

Discutii pro si contra, pe tema cartii Autobiografie semnata de Messia Iisus Hristos
 
AcasaAcasa  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  Conectare  

Distribuiți | 
 

 Mă bucur așa de mult că exiști și că ai venit! n-am cuvinte de mulțumire pentru că Te-am întâlnit!

In jos 
AutorMesaj
MIH
web Master
web Master
avatar

Numarul mesajelor : 402
Location : Romania
Data de inscriere : 10/09/2008

MesajSubiect: Mă bucur așa de mult că exiști și că ai venit! n-am cuvinte de mulțumire pentru că Te-am întâlnit!    Mier Sept 01, 2010 11:49 pm


Îți mulțumesc pt tot!

Mă bucur așa de mult că exiști și că ai venit! Am auzit de Tine, de venirea Ta. Am fost curioasă și am intrat pe site-ul Tău. Prima senzație, atunci când Ți-am văzut imaginea, a fost o mare iubire, ca și cum inima mi-ar fi luat foc și candoare, puritate... Atunci am stiut că nu ești satana, cum zic unii, că ăla nu degajă deloc iubire și nici candoare. Dar m-am indoit totusi c-ai fii Tu, așa cum m-am îndoit si de Doamna Desanka. Îmi pare tare rău.... Rugăciunile de pe site-ul Tau erau, sunt minunate, le-am dat si altora. Dar credeam initial că Îl iubești așa de mult pe Domnul, încât crezi că ești El. Insa tot nu vedeam nimic rău în asta (se stie ca sunt unii crestini care se identifica cu Iisus si le apar chiar stigmatele rastignirii Lui). Am dat și altora rugăciunile miraculoase și, când am fost întrebata, am spus ce cred. Ceva din mine însă, nu mai avea liniște. Tot întrebam de Tine, pe unul si pe altul, pe cei care căutau și ei Adevărul, dacă au auzit de Tine, dacă Te cunosc, până când m-am trezit dorind cu ardoare să Te cunosc. Vroiam Adevărul și așa c-am început să caut. Niște prieteni din Timișoara (preotul crestin George și sotia lui) mi-au spus că vii acolo și c-ar fi o oportunitate să Te cunosc. Eram la pământ cu banii si la pământ din multe puncte de vedere, dar de căutat tot căutam. Îmi doream să Te cunosc, mă îndoiam încă, ceva din mine însă tânjea să Te cunoască. Am început să mă rog, din inimă, cu lacrimi în ochi, mă rugam lui Iisus să-mi deschidă calea dacă Tu ești bun și este spre binele meu să Te-ntâlnesc. Pe de-o parte mă simțeam nevrednică, dar știam, simțeam c-așa n-o să ajung nicăieri niciodată, așa că m-am rugat să fiu curățată și să mi se trimită bani să pot s-ajung la Timisoara, la Tine. Și de ziua numelui, Sf. Constantin și Elena, am primit niște bani, am trecut peste mici impedimente și-am ajuns.

Prima oara când Te-am văzut, nici nu știam cum să reacționez, o emoție puternică și-o sfială mă încercau!
Ai fost așa de înțelegător și m-ai ajutat să trec peste moment. Am participat la cursul Tău (acasă înțelesesem că e vorba de 40 de roni, a fost amuzant și interesant, cum am primit și banii și tot ce aveam nevoie!). Totul se limpezea, toate ițele încâlcite de-atâția ani! A fost o adevărată binecuvântare și-o mare onoare să Te cunosc! Tot mă codeam să Te îmbrățișez, parcă mi-era frică să fiu eu însumi, să nu Te murdăresc...
Dar Tu ai rezolvat și asta, și de Rusalii mi-ai curățat și trupul și sufletul!

Am plecat acasă bucuroasă că Te-am cunoscut.
Am încercat in autobuz, la întoarcerea în Brașov, să citesc cartea Ta. N-am ajuns foarte departe cu rândurile, ca mi se făcea foarte somn. La un moment dat m-a luat cu amețeli, căldură puternică, și nu era căldura din autobuz sau de afară. Erau energii puternice și mi-am dat seama că trebuie să mă opresc. Am continuat acasă. Când am ajuns la capitolul cu legea Karmei, n-am mai putut trece de el, parcă ceva mă ținea în loc. Dar am luat-o de la sfârșit la mijloc, si asa n-a fost nici o problemă; am citit profețiile, o parte le cunoșteam. Nici acum nu înțeleg de ce apăreau perioade în care mă îndoiam, probabil partea întunecată din mine (egoul, ignoranta) nu accepta schimbarea.
Apoi, am început să mă rog puternic, cu inima și cuvintele mele, la Domnul Iisus, să pot termina cartea și să îndepărteze de la mine tot ce e rău.
Am semnat din toată inima acel angajament, deși mă gândeam că Tu ar trebui să știi deja că eu sunt a Ta cu trup și suflet, cu tot ce-i al meu, care-i al Tău și de la Tine de fapt.
Am început să vorbesc despre Tine, despre cartea Ta, vroiam să împărtășesc cuiva bucuria de a Te fi cunoscut și că ai venit. Era minunat, venise Doamna Desanka, Domnul Oliver, acum Te cunoscusem și pe Tine! ... și i-am spus unei ființe, pe care o dată o crezusem maestrul meu, dar care se lepădase de mine cu ușurință (zicând că folosesc Lumina ca să lovesc, și că provoc la discuții ca să fur energie, eu știu, poate că atunci avea dreptate, deși m-a rănit rău că nu m-a văzut cu adevărat). O ființă cu calități multe, care lucrează cu îngerii, are acces la sferele înalte, la Akasha, cu grade în radiestezie.... I-am spus de Tine și mi-a zis că nu ești Tu, că dacă ai fii, ai fii smerit și n-ai spune cine esti. I-am spus că eu cred că Tu ești, că e posibil să fii făcut o prostie, dar că EU CRED. Mi-a spus de Maitreya și de cât de smerit e. I-am spus că nu-l cunosc pe acesta, dar ca pe Tine te-am văzut și că Tu emani atâta iubire și ești așa de simplu și curat, și cum s-au limpezit toate întrebările mele la cursul Tău. Am plecat suparată oarecum pe ea de la întâlnire, nu Te cunoscuse și totusi Te judeca aiurea! Recunosc ca în inima mea am crezut că-i o sclifosită care crede că le știe pe toate. Eu pe Maitreya ăsta nici n-am putut să-l citesc, de la prima pagină parcă scria în chirilică și am pus rapid cartea în raft, plictisită și obosită.
Abia apoi când Ti-am citit cartea integral am înțeles de ce. Ajunsă acasă, deja încolțise iar îndoiala în inima mea, am început să mă rog fierbinte la Domnul Iisus să-mi arate adevărul.
Acum mă bucur că Ești aici, din toată inima și din toată ființa!
Și mă bucur că Ești așa cum mi Te-am închipuit!
Mereu mă întrebam, dacă Dumnezeu ne vorbește prin diferite căi, de ce n-aș vorbi și pe internet cu El?!
Cartea lui Neale Donald Walsh mi-a dărâmat multe ziduri și mi-a arătat un Dumnezeu incredibil.
Trebuie insă să recunosc și să mă bucur că Tu ești cu mult mai mult!
Știu că gândesc limitat și pueril, dar așa de mult mă bucur c-ai venit să ne zgudui și să ne dai peste nas!
Si n-am cuvinte de mulțumire pentru că Te-am întâlnit!
Cartea e minunată și conține Adevărul.
Acum m-am apucat a doua oară să o citesc și-i citesc din ea și fiului meu.
Senzația e minunată: e ca intr-un desen animat: Simbad marinarul și legenda celor 7 mări, în care eroul recuperează la final Cartea Adevărului de la Ares, zeul haosului, și când o deschide, Lumina ce iese din ea luminează și dă viață la tot ținutul! Așa am simțit eu acum, prima oara când am citit, nu reușeam să definesc senzația. Nu exagerez deloc.
Am adormit cu cartea pe piept și când m-am trezit ceva din ea îmi mângâia ființa interioară.
Apoi am început s-o pun pe locurile cu durere, cum fac cu cărțile Doamnei Desanka, rezultatul binefăcător era aproape instantaneu, însoțit de multă liniște și pace, ori asta nu poate veni decât de la Dumnezeu.
De când am citit-o am inceput să înțeleg multe, dar nu cunoașterea e așa de importantă, cât senzația de limpezime, că ieși la Lumină.
Vreau să-ți slujesc și sunt alături de Tine.
Îmi doresc, ca și până acum să fiu unealta Ta și Tu să lucrezi permanent prin mine, chiar și când dorm!
Aș vrea, dacă nu cer prea mult, deși știu că eu n-am făcut prea mult Voia Ta și că Te-am rănit deseori fără să vreau sau să realizez, aș vrea să-mi pernmiți să-Ti mai scriu și să-Ti cer sfatul.
Tu ești sincer și nu minți și mai ales, nu Te ascunzi după deget cum fac "marii maeștrii" și eu de asta am nevoie, de răspunsuri clare și de ghidare, caci e așa de ușor să te rătăcești....

Mulțumesc din toată inima pentru tot și Te iubesc!Dragă Doamne,

Mulțumesc pentru ceea ce mi-ai trimis! sunt de folos și altora...
Îmi pare rău pentru tot!
Mulțumesc pentru toate, știute și neștiute!

Te iubesc!

Adina
Adina Neagu <adinamails@yahoo.com>
_________________
"Eu spre aceasta M-am nascut si pentru aceasta am revenit in lume: ca sa dau marturie pentru Adevar. Oricine este din Adevar asculta glasul Meu. Oricine va marturisi pentru Mine inaintea oamenilor, marturisi-voi si Eu pentru el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri. Iar de cel ce se va lepada de Mine inaintea oamenilor, si Eu Ma voi lepada de el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri.
(M-am citat din Noul Testament, Ioan, cap 18, vers 37
si Matei, cap 10, vers 32, 33).
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.messia.ro
 
Mă bucur așa de mult că exiști și că ai venit! n-am cuvinte de mulțumire pentru că Te-am întâlnit!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Messia este reincarnat in Romania :: Parerea cititorilor :: Parerile voastre-
Mergi direct la: