Messia este reincarnat in Romania

Discutii pro si contra, pe tema cartii Autobiografie semnata de Messia Iisus Hristos
 
AcasaAcasa  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  Conectare  

Distribuiți | 
 

 ÎNVĂȚAȚI SĂ SPUNEȚI NU !

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
MIH
web Master
web Master
avatar

Numarul mesajelor : 402
Location : Romania
Data de inscriere : 10/09/2008

MesajSubiect: ÎNVĂȚAȚI SĂ SPUNEȚI NU !   Vin Feb 06, 2009 9:59 pm

ÎNVĂȚAȚI SĂ SPUNEȚI NU !

Coaliția Împotriva Statului Polițienesc respinge cu putere încălcările drepturilor fundamentale ale românilor prin măsurile statului destinate Controlului Total al populației.

De la 1 ianuarie a.c., statul a introdus obligativitatea aplicării pe documentele de identitate ale românilor a unui dispozitiv de identificare prin radio frecventa (RFID), un cip care conține detalii personale biometrice precum și alte date, inclusiv amprentele.

Fără nici un fel de dezbatere publică, românii sunt însemnați ca vitele, cu un cip care le va monitoriza activitatea, plasat deocamdată pe așa-zisele Pașapoarte Biometrice și pe Permisele de Conducere, iar în viitorul apropiat inclusiv pe Cărțile de Identitate.
Spunem NU:

Obligativității introducerii cipurilor biometrice în toate documentele de identitate, ceea ce este contrar: Articolului 23 din Constituția țării - Libertatea individuală și siguranța persoanei sunt inviolabile, respectiv Articolului 29 - Libertatea gândirii și a opiniilor, precum și libertatea credințelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă.

Spunem NU:

Legii privind înregistrarea și înmagazinarea tuturor comunicațiilor electronice personale ale cetățentilor României (nr. 298/2008) - ceea ce este contrar: Articolului 26 din Constituția țării, care obligă autoritățile publice să respecte și să ocrotească „viața intimă, familială și privată”; Articolului 28 - Secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri poștale, al convorbirilor telefonice și al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil; și Articolului 53 - care prevede că „restrângerea exercițiului unor drepturi sau al unor libertăți poate fi dispusă numai dacă este necesară într-o societate democratică. Măsura trebuie să fie proporțională cu situația care a determinat-o, sa fie aplicată în mod nediscriminatoriu și fără a aduce atingere existenței dreptului sau a libertății".
CINE SUNTEM SI CE VREM:

Coaliția Împotriva Statului Polițienesc este o organizație fără personalitate juridică, deschisă tuturor persoanelor și asociațiilor dispuse să apere drepturile inalienabile ale cetățenilor români.

Peste 25000 de români au semnat cele două petiții online: "Împotriva cipurilor cu date biometrice premergătoare pecetluirii" și „Pentru abolirea legii nr. 298/2008 (privind reținerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicații electronice destinate publicului sau de rețele publice de comunicații)” și numărul continuă să crească de la o zi la alta.

Coaliția Împotriva Statului Polițienesc va acționa pentru desființarea acestor acte anti-constituționale și protecția drepturilor cetățenilor români în fața abuzurilor statului.
În acest sens vom demara acțiuni în justiție și vom organiza acțiuni de stradă și strângeri de semnături.

Încurajăm românii să se organizeze la nivel local, prin grupuri de prieteni, parohii, mănăstiri, organizații civice, urmând ca apoi semnăturile strânse să fie centralizate și trimise la Mănăstirea Petru Vodă, Comuna Poiana Teiului, Județul Neamț, de unde vor fi aduse la București, spre depunere în fața forurilor responsabile.

Pentru acțiune imediată s-au constituit:
refuzimplant@yahoogroups.com
și portalul
www.nunemaispionati.org

_________________
"Eu spre aceasta M-am nascut si pentru aceasta am revenit in lume: ca sa dau marturie pentru Adevar. Oricine este din Adevar asculta glasul Meu. Oricine va marturisi pentru Mine inaintea oamenilor, marturisi-voi si Eu pentru el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri. Iar de cel ce se va lepada de Mine inaintea oamenilor, si Eu Ma voi lepada de el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri.
(M-am citat din Noul Testament, Ioan, cap 18, vers 37
si Matei, cap 10, vers 32, 33).
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.messia.ro
 
ÎNVĂȚAȚI SĂ SPUNEȚI NU !
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Messia este reincarnat in Romania :: Diverse :: NOUTATI - Fisiere-
Mergi direct la: